Ringsted Sygehus har fået

Johan, I forbindelse med Mette Frederiksens pensionsforslag om tidligere folkepensionsalder til nedslidte fra særlige fag, – er den aftale mellem Regeringen og Dansk Folkeparti nu gjort overflødig?
o Nej bestemt ikke, – Det er min overbevisning at Mette Frederiksens pensionsforslag er blevet fremført så tidligt efter Regeringens nye Sundhedsreform, – at det er blevet fremsat uforberedt, da Socialdemokratiet gerne vil undgå en debat om den nye sundhedsreform. De mange debatindlæg vi har set i medierne i de sidste uger, som har omhandlet den frygtelige behandling mange kræftsyge kvinder på Ringsted Sygehus har fået, – har også frembragt utallige eksempler på store forskelle i patientbehandling i de 5 regioner.
Det er meget beklageligt at Mette Frederiksen har valgt ikke at ville diskutere eller vise en holdning til disse uretfærdige patientforhold. Hun, – og Soc. Dem. har i mine øjne valgt at vende det blinde øje til, – da de ved at diskussionen om regionenes meget forskellige behandling af patienterne i Danmark er vanskelig at forsvare og er meget udansk.
Det er op til Mette Frederiksen at forklare hvorfor hun forsvarer og forbliver tavs om de store regionale forskelle i patientbehandlingen.

o Mette Frederiksens forslaget om differentieret pension er ikke konkret eller gennemtænkt overhovedet. Det er gammeldags valgflæsk som meget hurtigt kan ramme tilbage til hende. Det eneste eksakte om forslaget, der er kommet frem, er, at det kun må koste 3 mia. kr., og at der skal være tale om en ret for disse grupper, dvs. uden individuel vurdering, når de har været et vist antal år på arbejdsmarkedet.
§ Dette får rigtig mange til at tro og håbe, at netop de bliver omfattet, og så meget større vil skuffelsen være, hvis det viser sig ikke at være tilfældet.

§ Det er kommet frem at ydelsen skal svare til førtidspensionen (forslaget afklarer ikke dette), som er på 226.500 kr. for enlige og 192.528 kr. for gifte. Med 3 mia. kr. vil det give plads til ca. 13.000 personer, inkl. administrationsudgifter. Hvis ydelsen er som folkepensionen vil det giver plads til flere på ”differentieret pension”

§ Mette Frederiksen skylder at forklare hvem disse personer er og hvordan de skal udvælges, –

o Et forslag som dette fra Mette Frederiksen minder om de utallige løfter som Helle Thorning Schmidt afgav før valget 2011.
o Efterfølgende kom Soc. Dem. med den ene undskyldning efter den anden hvorfor løfterne ikke kunne holdes.
o Nyrup ikke holdt sig heller ikke tilbage for at udstede garantier og løfter – for derefter at bryde dem klokkeklart. Hvem husker ikke efterlønnen og behandlingsgarantien?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.