Hun har dog faste vaner

Interviews
Der er blevet lavet fem forskellige kvalitative interviews, to med nogle kunder, en med en konkurrent og to med klientens forskellige afdelinger, en i Odense og en i Nyborg. Disse interviews skulle vise hvad kunderne tænkte om King’s sushi, hvad konkurrenterne gjorde og hvad klienten gjorde for at skaffe flere kunder.

Første interview:
I det første interview har gruppen valgt at interviewe Line som er 25 år og arbejder i sit eget firma med SoMe kanaler, Line bestiller gerne sushi i weekenderne og bruger også gerne 500kr i snit på det som hun kalder for luksus og dovenskabsmad. Hun har dog faste vaner når det kommer til hvad hun spiser og hvor hun bestiller det fra, hun siger at hun helst vil sidde på restauranten men er gået over til take-away da covid-19 perioden stadig er i gang. Grunden til at Line bruger Just eat er at det er hurtigere at bestille take-away frem for gennem restaurantens hjemmeside, hun har dog indrømmet at det ville hjælpe til at bruge restaurantens hjemmeside hvis der kom flere reklamer og regelmæssige rabatter på restaurantens egen hjemmeside.

Andet interview:
Det andet interview er med en kunde der hedder Dursun, Dursun er 37 år gammel og han er underviser, Dursun bestiller sjældent sushi, han bestiller det gerne på specielle dage som fødselsdage osv. men ellers bestiller han det ikke. Når han bestiller sushi bestiller han gerne for mellem 350 og 400kr, men han kan bedst lide at gøre det gennem take-away. Dursun siger at han bruger mest restaurantens egen hjemmeside da han godt kan lide at alle pengene går til firmaet specielt i covid-19 tiden, han bruger ikke meget tid inde på den reelle hjemmeside, han går bare direkte over i take-away, han vil dog ikke købe mere sushi end han gør hvis der kommer rabatter fra den bestemte restaurant.

De næste to interviews er hvor gruppen har interviewet to af de tre afdelinger af King’s sushi for at få et bedre overblik over hverdagen af King’s sushi’s kørelse og kunder.
Tredje interview: Det tredje interview er med King’s sushi i Odense, hvor gruppen fandt ud af at de løbende har 80+ kunder i løbet af hverdagene, disse kunder er generelt mellem tyve og fyrre år og det er mest kvinder der bestiller mad hos dem, de bestiller med et gennemsnit på 600kr. Grundet covid-19 situationen er der mange af de kunder der bestiller hos dem gennem Wolt, hvor der er en leveringsafgift på 30kr, King’s bruger en permanent rabat inde på deres hjemmeside for at få mere trafik inde hos dem selv.

Fjerde interview: Det fjerde interview er med King’s sushi i Nyborg, her er der løbende kunder i hverdagen på tredive til fyrre mennesker med take-away, og halvtreds til treds mennesker der bestiller take-away i weekenden aldergruppen er typisk også mellem tyve og fyrre år der bestiller hos dem med flere kvinder end mænd, dog sagde de at mænd er begyndt at bestille mere, kunderne her bestiller gerne med et snit på 300kr.

Femte interview: Det femte interview er med en af konkurrenterne for King’s sushi som er Atami i Kolding, der har de mange kunder trods covid-19 tiden, op til 150 kunder i restauranten og 70 kunder med take-away, de fleste af disse kunder bestiller gerne for 600kr i gennemsnit.

27 kommentarer til “Hun har dog faste vaner”

  1. This is the right site for anybody who wishes to find out about this topic. You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really will need toÖHaHa). You certainly put a brand new spin on a subject thats been written about for many years. Wonderful stuff, just great!

  2. เครดิตฟรี เพียงสมัครเข้ามาเป็นสมาชิกที่เว็บไซต์ของพวกเราเพียงแค่นั้น pg รับฟรีไปเลยในทันที เอาไปใช้เล่นเกมได้จริง มีสิทธิ ลุ้นเครดิตฟรี ได้อีกทั้งสมาชิกเก่า และก็ สมาชิกใหม่

  3. Joker123 makes playing your online slot games easier and more comfortable. Don’t waste time traveling No more wasting time waiting for deposits with automated management.

  4. The decision to stop taking Tamoxifen was made on the side effects to my uterus and the fact that s it was only DCIS priligy generika dapoxetine 60mg In addition, Young, now 50, and Navy pilot Bob Crippen, were the first astronauts to be launched into space by solid rocket boosters, as well as the first to be launched into orbit on a winged reusable vehicle, said From Runway to Orbit NASA 2004

  5. lasix 12.5 The USPSTF recommends that clinicians offer to prescribe risk reducing medications such as tamoxifen, raloxifene, or aromatase inhibitors to women who are at increased risk for breast cancer and at low risk for adverse medication effects

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.