Konceptet er ganske enkelt. Virksomheden booker en menu

Konceptet er ganske enkelt. Virksomheden booker en menu hos os til det antal medarbejdere, de ønsker at have med. Når gæsterne kommer, bliver de budt velkommen med et program, og derefter skal de selv ud og prøve at lave mad i opdelte hold med hjælp fra vores kokke.
”Vi havde en større gruppe inde forleden, og det var imponerende, hvor engagerede de var. De gik meget op i madlavningen, og tog det seriøst. Vi sørger så for at guide godt, så alle bliver færdige samtidig, så de trods alt kan spise sammen,” siger vores chefkok Henrik Bjørklund med et smil på læben. Der var levende musik. Der var taler. Der var smagsprøver og gratis drikkevarer. Og så var der ikke mindst James og Adam Price. Forbipasserende, nysgerrige og inviterede gæster sørgede for, at C.W. Obels Plads var i feststemning, da Brdr. Price søndag eftermiddag holdt åbningsreception på deres nye restaurant i Odense. Mandag er det første åbningsdag, og bedømt på den enorme interesse for den nye restaurant, så bliver det intet problem at fylde bordene. Der var også propfyldt på C.W. Obels Plads, hvor James og Adam selv stod bag de store Weber-grille og serverede små smagsprøver på det udsøgte kød blandt andet fra Kildegaarden, som man kan bestille på restauranten.

Søndag fik vi atter lejlighed til at sidde ned med de sympatiske brødre til en snak om deres forhold til Odense og Fyn i det hele taget.
“Vi er meget taknemmelige for den varme modtagelse vi har fået her i Odense. Det har været en fantastisk respons, vi har fået på restauranten,” siger James Price.

Tager man udgangspunkt i tidligere succes med restauranter flere steder i landet, så er det typiske scenarie åbning i København efterfulgt af Aarhus. Først derefter plejer Aalborg og Odense at komme i rækkefølgen. Men James og Adam Price var aldrig i tvivl om, at de ville til Odense, når de skulle åbne et spisested uden for Sjælland. Især James Price har nydt mange gode stunder i det nordjyske.

”Jeg har et helt specielt forhold til Odense. Cirkusrevyen har i flere årtier haft en specialforestilling hvert år i Odense, og her har jeg været med de seneste 17 år. Det er altid en fornøjelse at komme her til byen. Jeg synes, at der er højt til loftet og en lun humor i Nordjylland,” fortæller James Price begejstret.

Han afslører, at han tit har tilbragt gode stunder på C.W. Obels Plads, og det derfor var et rent drømmescenarie, da lokalerne blev ledige med MEATs flytning til Styggekrumpen i Vesterå.

”Jeg har ofte fået en frokost her og nydt freden. For mig er det Odenses bedste torv. Jeg vil sammenligne det lidt med Gråbrødretorv i København,” lyder det fra den kendte komponist og tv-kok James Price.
”Vi har været på udkig i et godt stykke tid efter de rette lokaler i Odense. Men forløbet viser, at hvis man venter tålmodigt og længe nok, så skal det nok komme. Vi føler jo lidt, at det her er smørhullet i Odense. Det er et roligt torv uden trafik, og der er sådan en skøn atmosfære især om sommeren, hvor gæsterne kan sidde uden for,” forklarer Adam Price.

I forhold til selve C.W. Obels plads og bygningen i sig selv passer den også perfekt til Brdr. Price.

”Den type restaurant vi er fungerer bare bedst i ældre huse. Der må gerne være noget historie. Vi har jo vores fars gamle malerier hængende i restauranten. Der er billeder og minder overalt.

I København gæster James og Adam Price hyppigt deres tre spisesteder. Det bliver mere kompliceret i forhold til Odense, men det er ikke ensbetydende med, at det ikke er helhjertet, at man åbner i Odense.
”Vi kommer her med hjertet og vores sjæl. Den her restaurant er vores nye familiemedlem, og den behandler vi derefter. Vi vil forsøge at komme her så ofte som muligt. Vi vil planlægge nogle møder her, og når vi er i sommerhus tæt på Sjællands Odde, så er der altså ikke så langt med en færgeoverfart og en times kørsel fra Aarhus,” siger James Price.

”Det bliver da lidt mærkeligt at have en så betydningsfuld restaurant, hvor man ikke bare lige kan smutte forbi til frokost. Men vores direktører Mads Bøttger og Claus Fribo har fået sammensat et meget sikkert team med Henrik som køkkenchef, Klaus som daglig leder og Sofie som restaurantchef. Så på den front har vi helt ro i maven over, at tingene kommer til at glide i vores ånd,” lyder det fra Adam Price.

Det er dog ikke, fordi Brdr. Price kommer til at kede sig lige foreløbig. De skal snart i gang med optagelserne til en ny tv-sæson af Egnsretter og derefter en ny sæson af Spise med Price.

”Vi hæfter en ende på vores to sæsoner med egnsretter. Vi kører rundt i København, som vi egentlig slet ikke har berørt ud over, at vi spiste en enkelt shawarma i et af programmerne. Men nu vil vi sætte et ordentligt punktum. Og så kommer der en ny sæson Spise med Price, som vi endnu ikke ved, hvad vi kommer til at gøre der,” lyder det fra Adam Price.

Når man kommer ind på, at de to brødre er blevet folkeeje på de populære tv-programmer, så lyder det nærmest samstemmende;
”Hvis man havde sagt til os, at vi ville komme til at lave dem i 10 år, så havde vi sagt, at folk var skøre. Vi troede ærligt, at vi fik lov til at lave en enkelt sæson i al hemmelighed på DR2, og så ville det slutte der. Men vi er glade for hver eneste sæson, vi får lov til at lave, og det gør os lykkelige, at programmerne kører i samme ånd som i starten, selv om det nu er rykket i

Prime Time på DRs hovedkanal,” lyder det fra Brdr. Price. Før vi slutter snakken, runder vi også Odenses gastronomi, som imponerer James og Adam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *