Forskningscenterets almene faglige oplysninger

Jeg går lige i tænkebox, for hvad gør man lige når det ikke er konkrete beløb eller erstatning, men at skulle stævne en professor og leder af et forskningscenter til at anerkende fejlagtige faglige oplysninger til brug i retssystem som ikke er i overensstemmelse med deres net-kursus eller forskningscenterets almene faglige oplysninger og med store konsekvenser for en doms udfald og de parter der er i aktuelle sag, at skulle anerkende vurderinger som udokumenterede og at anerkende påstand om, at læge skulle have stillet en diagnose hvor der blot tale om en henvisning – og uden denne læges viden eller tilladelse for “misbrug “af lægenotat … at anerkende at flere givne vurderinger til brug i institution med stor ansvarlighedsfaktor for at alt de går videre med er veldokumenterede, at de er vildledte af deres vurderinger ved dels manglende dokumentation, faktuelle fejl og konklusioner som er direkte i strid med forskningscenterets etik for tema.

Kan en professor stævnes for så “abstrakte” anerkendelser som dog kan dokumenteres helt konkret.

Hvis du kan svare ja uden betænkning og uden at uddybe forklare nu og bruge tid, vil mine overvejelser gå mod konkret handling.

Hej. Tak for dit spørgsmål endnu engang.

I dette tilfælde er det svært at give et endegyldigt ja eller nej, da det kræver, at man kender til hele sagen samt de oplysninger, som du henviser til. Det vil altid bero på en konkret vurdering af den enkelte sag, hvilket falder uden for brevkassens rammer.

Som skrevet i min forrige mail, er du dog velkommen til at kontakte mig hvis du har brug for hjælp, hvor vi herefter kan aftale de nærmere vilkår for min bistand. Ellers kan du henvende dig til retten, og få dem til at hjælpe dig med at skrive en stævning.

2. Jeg søger svar på, om følgende planlagte fremgangsmetode er lovlig. Ville være en enorm hjælp, hvis I kan være behjælpelige.

Konceptet er at jeg i min virksomhed skal sælge gaveæsker. Det går ud på, at man kan gå ind på min virksomheds webshop og vælge samt betale for en gaveæske som man gerne vil forære til en bekendt. Min virksomhed sørger så for forsendelse af gaveæsken til modtager.

Lad mig for overskuelighedens skyld sætte et scenarie op:

1. “Martin” vil gerne overraske sin ven, “Jeppe”, med en gaveæske (indeholdende 1 stk. slips og 1 stk. butterfly)

2. Martin udvælger på webshoppen den gaveæske han vil give til sin ven, Jeppe.

3. Martin angiver oplysninger som er relevante for forsendelsen. Dvs. alle eller blot nogle af følgende, alt efter hvad, der er tilladt: Jeppes telefonnummer, Jeppes emailadresse, Jeppes fysiske adresse.

4. Martin betaler for gaveæsken og jeg (min virksomhed) sender gaveæsken til Jeppe vha. de oplysninger, Martin har angivet ifm. bestilling inde på webshoppen.

Er dette lovligt? Altså det faktum at Martin angiver en anden persons kontakt/adresseoplysninger, som jeg så som virksomhed tager imod og gør brug af. Altså oplysninger på en person (Jeppe) som ikke selv har været inde og angive noget som helst – og som vel dermed i princippet ikke har givet samtykke til at der bliver gjort brug af hans oplysninger?

Hvilke af de nævnte former for oplysninger, hvis overhovedet nogen af dem, må jeg i ovenstående eksempel gøre brug af – og dermed også fremover i alle andre tilfælde?:

· Jeppes telefonnummer

·Jeppes e-mailadresse

·Jeppes adresse

Hej. Mange tak for dit spørgsmål.

Dit spørgsmål handler om erhvervsrådgivning, herunder om en given fremgangsmåde er forenelig med persondataloven. Grundlæggende går persondataloven ud på, at man behandler personoplysninger i overensstemmelse med god databehandlingsskik, således at personfølsomme data ikke misbruges eller er i risiko herfor. Herudover skal det fremgå klart, når du samler personoplysninger, hvad formålet er med disse, samt det skal være et sagligt formål. Herudover må indsamlingen af oplysninger ikke omfatte mere, end hvad der er nødvendigt. Du kan også finde en forsvarsadvokat.

Som nævnt falder dit spørgsmål dog ind under egentlig erhvervsrådgivning, hvilket falder uden for brevkassens rammer at besvare. Prøv at find en forsvarssadvokat, der er ekspert i it-ret, da dette område desværre falder udenfor mine kompetencer.

3. Hej jeg har et spørgsmål. Jeg er fuldtidsansat i en virksomhed A hvor jeg har udført arbejde for virksomhed B. Uden for min faste arbejdstid har jeg så lavet mere arbejde for virksomhed B som jeg har faktureret igennem min personligt ejede virksomhed (i overenstemmelse med både Virksomhed A og B). Jeg har så fået at vide (mundrligt) af virksomhed B’s bogholder, at en medarbejder fra Virksomhed A har bedt om at få indsigt i hvor meget jeg har faktureret for arbejdet igennem min personligt ejede virksomhed, da denne medarbejder, mener at jeg også har faktureret for timer i min faste arbejdstid hos Virksomhed A. Er det lovligt for denne medarbejder at bede om denne indsigt uden at forhøre sig med mig først?

Hej. Mange tak for dit spørgsmål.

Det er lidt svært for mig at give dig et konkret svar på dit spørgsmål, idet jeg ikke nærmere kender dine ansættelsesforhold, herunder om du er ansat i det offentlige eller i en virksomhed.

Som hovedregel er sager om ansættelse eller forfremmelse i den offentliges tjeneste undtaget fra aktindsigt. Herunder gælder blandt andet en medarbejders lønforhold, ferieregnskab, sygelister, personalebedømmelser m.v.

I det private må der heller ikke videregives oplysninger om privates forhold, medmindre den pågældende har en retlig interesse. Det kan jeg ud fra dine oplysninger ikke afgøre om er tilfældet.

4. Hej, Jeg er i den situation, at min udlejer påstår, at min kæreste, Mads, bor hos mig – hvilket han ikke gør. Denne påstand har han efter et besøg, hvor han (udlejer), Lasse, personligt ville se på problemer med afløb og toilet. Her så Lasse, at nogle af Mads’ toiletsager stod på badeværelset, samt der hang få dele tøj på en knage, som det eneste af Mads’ ting i huset. I garagen påpeger Lasse så, at motorcyklen (Mads’) vel ikke er min, og han spørger til, hvem alt værktøjet tilhører. – Med dette tænker jeg selvfølgelig, at det må være helt op til mig som lejer, at jeg må opbevare hvad jeg vil i min beboelse. Og motorcyklen var jo det eneste transportmiddel på stedet, som Mads kunne eje, idet jeg bor på landet.

Mads har egen bopæl i Aalborg, hvor han studerer til dagligt.

Jeg har i denne mail vedhæftet, hvad min udlejer har skrevet til mig; bl.a. at han hævder, at Mads har bopæl her, og at lejen derfor skal stige til 5000 kr om måneden, fra d. 1/10 2017. Lejen er nu på 4200 kr.

Derudover vil Lasse ophæve min nuværende lejekontrakt, og mener, at jeg skal indgå i en ny, hvilket jeg naturligvis nægter.

Hej. Mange tak for dit spørgsmål

Først og fremmest skal det bemærkes, at det fremgår af lejekontraktens § 11, 1. Punkt. at lejemålet alene må benyttes til beboelse af dig, og hvis du skulle have lyst til at dele lejemålet med en anden, skulle dette skriftligt accepteres af udlejer, hvorefter der ville skulle oprettes en ny lejekontrakt. Hvis det heraf lægges til grund, at du har misligholdt denne del af aftalen, har din udlejer retten til at opsige dig, dog ved først at have gjort dig opmærksom på problemet.

Udlejeren kan dog ikke umiddelbart sætte huslejen op, da huslejen fastsættes ift. beliggenhed, størrelse, udstyr, art og vedligeholdelsestilstand.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har brug for hjælp. Så kan vi aftale de nærmere vilkår for min bistand.

4.1.Jeg skrev til Jer i sidste uge ang. En streng uovernesstemmelse mellem min udlejer og mig selv, fordi han påstår, min kæreste Mads bor hos mig, og mener nu, jeg skal betale 5000,- om måneden fra d. 1/10, frem for de nu 4200,-. Det er helt urimeligt.

Min spørgsmål er nu bare, hvor ’længe’ der går, før jeg kan forvente at høre fra Jer, ang. Hvad jeg skal foretage mig, og for at få svar på, hvad han egentlig kan tillade sig, og hvad mine rettigheder er ang. Dette her.

179 kommentarer til “Forskningscenterets almene faglige oplysninger”

 1. I must say you have hi quality content here. Your website should go viral.
  You need initial boost only. How to get it? Search for; Miftolo’s tools go viral

 2. I would like to get across my admiration for your generosity supporting folks that absolutely need help on in this subject matter. Your special commitment to getting the solution around ended up being certainly interesting and have surely permitted workers like me to achieve their pursuits. This interesting guide signifies a lot to me and even more to my office workers. Many thanks; from all of us.

 3. Thank you so much for giving everyone remarkably terrific possiblity to read from here. It is usually very pleasurable plus stuffed with a lot of fun for me and my office mates to search your blog particularly thrice every week to see the new secrets you have. And of course, I’m just at all times impressed with all the eye-popping creative concepts served by you. Selected 2 points in this post are definitely the best we have all had.

 4. I intended to compose you that bit of word in order to say thank you the moment again with the amazing solutions you have shown here. This is quite unbelievably generous with people like you to give easily all numerous people would have offered for sale for an e-book to end up making some dough on their own, especially considering the fact that you could have tried it if you wanted. The tactics in addition acted to provide a great way to understand that the rest have the same zeal just as mine to understand a great deal more around this problem. I am sure there are many more enjoyable instances ahead for individuals who see your blog post.

 5. I as well as my friends were found to be reading through the good hints from your site then all of a sudden I got an awful feeling I had not expressed respect to you for those tips. The people are already as a result warmed to read through all of them and already have actually been taking pleasure in them. Thank you for actually being indeed kind as well as for having these kinds of fine subjects millions of individuals are really wanting to be aware of. My honest regret for not expressing gratitude to you earlier.

 6. I am also writing to make you know what a perfect discovery my cousin’s girl obtained viewing the blog. She discovered a lot of pieces, with the inclusion of what it’s like to have a marvelous giving spirit to let the mediocre ones just know just exactly specified hard to do issues. You undoubtedly exceeded my desires. Thanks for coming up with the informative, dependable, edifying and even cool tips about that topic to Mary.

 7. I precisely had to appreciate you yet again. I am not sure the things that I would have undertaken without the actual creative concepts shared by you regarding my area. Previously it was a very difficult problem for me personally, nevertheless viewing a expert avenue you resolved the issue made me to cry for happiness. Now i’m thankful for your service and in addition pray you comprehend what a powerful job you happen to be providing instructing many people through your websites. I know that you’ve never come across any of us.

 8. I and my friends were reviewing the great advice from your web site while the sudden got a horrible feeling I had not thanked you for them. These young boys are already for this reason joyful to learn them and have in actuality been making the most of those things. Many thanks for indeed being so kind as well as for finding such cool areas most people are really desperate to know about. Our own sincere apologies for not expressing appreciation to you earlier.

 9. I precisely desired to thank you very much all over again. I’m not certain the things I could possibly have undertaken in the absence of these pointers provided by you on my area. It was actually a horrifying matter in my view, but considering this specialised approach you managed the issue took me to cry for happiness. Now i’m happy for the assistance and trust you realize what an amazing job you are providing instructing the mediocre ones using a web site. I know that you have never met any of us.

 10. I and also my buddies have been checking the great ideas on your website while all of the sudden developed an awful feeling I never thanked the site owner for those strategies. My boys had been warmed to see all of them and have now sincerely been having fun with those things. Appreciation for really being very kind and then for getting varieties of impressive tips millions of individuals are really wanting to know about. Our sincere apologies for not saying thanks to you sooner.

 11. I precisely desired to appreciate you yet again. I am not sure the things that I might have made to happen in the absence of the entire creative ideas discussed by you concerning such situation. It was before an absolute hard scenario in my opinion, nevertheless being able to view a new specialized technique you dealt with that forced me to jump over delight. I will be grateful for this advice and even hope you are aware of an amazing job you’re undertaking educating the rest via your blog. I am sure you’ve never come across all of us.

 12. My husband and i were very joyful that Peter could finish off his web research with the ideas he obtained through the web pages. It is now and again perplexing to simply always be making a gift of helpful tips which often a number of people may have been making money from. And now we do understand we have the writer to appreciate for this. The main illustrations you’ve made, the easy blog navigation, the friendships you will make it possible to create – it is everything astonishing, and it’s really facilitating our son in addition to the family imagine that this subject is satisfying, and that’s exceedingly fundamental. Many thanks for everything!

 13. I really wanted to type a simple comment so as to express gratitude to you for some of the awesome guides you are posting here. My rather long internet search has now been rewarded with high-quality content to share with my friends and classmates. I would assume that most of us visitors actually are very fortunate to be in a fabulous place with many marvellous professionals with useful pointers. I feel quite privileged to have used the weblog and look forward to so many more fabulous times reading here. Thanks once more for everything.

 14. Thanks so much for providing individuals with an exceptionally nice possiblity to read critical reviews from here. It is always so useful and also stuffed with fun for me and my office mates to search your website at a minimum thrice in one week to read the new secrets you have. Not to mention, I’m always impressed for the awesome things you serve. Certain 2 areas in this post are undeniably the very best we’ve ever had.

 15. I intended to draft you one bit of note to say thank you the moment again just for the pleasant opinions you have shared on this page. It is simply extremely open-handed of people like you to convey extensively just what most of us could have offered for an electronic book to make some cash for their own end, primarily considering that you could possibly have tried it in case you desired. These smart ideas likewise acted to become a great way to recognize that the rest have the identical interest like my own to know the truth good deal more with regard to this issue. I am sure there are many more enjoyable instances ahead for people who view your blog post.

 16. I happen to be writing to make you know what a fine encounter my cousin’s princess encountered reading your web site. She noticed many details, which included what it is like to possess a wonderful giving heart to make other folks effortlessly grasp certain specialized issues. You undoubtedly did more than readers’ expected results. I appreciate you for providing these interesting, trusted, revealing and in addition easy tips about this topic to Gloria.

 17. Thanks a lot for providing individuals with such a spectacular possiblity to check tips from this blog. It really is so cool and jam-packed with a good time for me and my office colleagues to search your site nearly thrice in a week to read the fresh tips you will have. And of course, I’m actually contented with all the exceptional strategies you serve. Selected 1 tips in this post are surely the most suitable I have ever had.

 18. I needed to draft you that very small observation to finally say thank you once again over the breathtaking principles you’ve discussed at this time. It’s quite remarkably generous of people like you to offer publicly all most of us would’ve distributed for an e book to help with making some cash on their own, chiefly considering that you could have done it in the event you decided. Those thoughts in addition worked to become a good way to understand that other people online have the same desire like my personal own to know many more on the topic of this condition. I think there are many more fun instances up front for folks who examine your website.

 19. A lot of thanks for all your valuable hard work on this site. Debby really likes engaging in research and it is easy to see why. Almost all learn all relating to the powerful ways you provide valuable guides through the web site and therefore improve contribution from others on the area so my girl is undoubtedly being taught a lot of things. Take advantage of the rest of the new year. Your performing a remarkable job.

 20. Купить эксклюзивную химию для мойки асфальтовых и бетонных дорог, мойки мостов, туннелей, ограждений, тротуаров, фасадов зданий, подьездов, площадей, лестничных маршей. http://www.matrixplus.ru химия для мойки дорог
  Мойка столбов, пешеходных переходов, вокзалов, бетонных и пориуритановых покрытий, кафельной и кемамической плитки.
  Купить детергенты для мойки у производителя.
  http://www.matrixplus.ru Фаворит для мойки асфальта
  Различная химия для клининга и дезинфекции, профессиональная химия для ультразвуковой очистки.
  http://www.matrixplus.ru различная химия для клининга
  http://www.matrixplus.ru Купить срадства для мойки асфальтовых дорог
  Химия для применения в жилищно-коммунальном хозяйстве, уборка зданий и придомовых территорий
  http://www.matrixplus.ru Химия доя ЖКХ, мойки дорог, уборки жилищников
  Производим детергенты. Широкий список детергентов. Детергенты для мойки дорог.

  Как проходит дезинфекция и уборка города в период карантина и пандемии. Химия для клининга от производителя. Доставка от одной канистры.

  http://www.matrixplus.ru

  Различная химия для клининга, мойки деталей, мойки железнодорожного и водного транспорта.
  Как моют и дезинфицируют железнодорожные вагоны в период пандемии и ограничений по COVID-19

  http://www.matrixplus.ru
  Различные статьи, применение химии, ультразвуковая очистка, как мыть катера и яхты, автомобили, вокзалы. Как правильно мыть дороги, весенняя мойка автодорог.

 21. Thanks for all your efforts on this web page. Debby really likes managing investigations and it’s easy to see why. All of us learn all regarding the compelling manner you convey useful thoughts by means of the web site and as well recommend participation from the others on that concept while our simple princess is actually learning a whole lot. Take advantage of the rest of the new year. You’re conducting a superb job.


 22. прогон хрумером что это такое

  Репетиция согласно основе микс

  Сказать об этом, собственно ведь это прогон, полагаю, далеко не нужно.
  Впрочем, многие, допустимо, до самого этих времен никак не абсолютно осознают содержание исходной услуги.

  К Примеру смотри, содержание прогона заключается во этом, то что в посторонних сайтах, они называются донорами, располагаются гиперссылки в вашинский веб-сайт, но данное, во собственную очередность, положительно влияет в признаках вашего произведения во искательских концепциях. Кроме этого, то что около вам скапливается справочная множество, совершается еще также развитие веб-сайта во искательской выдаче согласно разным запросам. Кроме Того совершается повышение также иных определенных значимых характеристик. Чувство имеются некоторых разновидностей, я ведь побеседуем об прогоне согласно «микс базе».

  Таким Образом, вам сделали веб-сайт, что специализирован никак не только лишь с целью отечественных юзеров сети интернет, но, допустимо, некто с целью их также совсем никак не специализирован, находясь вычисленным только в иностранную аудиторию узы. Продвигать его все без исключения точно также следует, но, в случае если с целью данного применять только лишь основы со донорами с «.ru» сектора сети интернет, целевая публика вашего веб-сайта весьма никак не вскоре выяснит относительно ваше создание также станет выражать ко деревену заинтересованность. В Случае Если ведь гиперссылки в вашинский веб-сайт станут возникать в этих веб-сайтах, какие приезжают в жители других стран, возникнет также увеличение трафика также развитие веб-сайта во этих поисковиках, какими они используют. Ко данному добавится также рост ко этим признакам, какие значимы с целью этих искательских концепций, но никак не с целью, к примеру, «Яндекса»

  ДЛЯ СВЯЗИ С НАМИ ПИШИТЕ В СКАЙП ЛОГИН ЛОГИН POKRAS7777
  ЛИБО В ТЕЛЕГРАММ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.