En anden god grund til at prioritere en grundig

I forhold til ovenstående værdier har vi valgt at arbejde med 3 udvalgte områder Arbejdsmiljø, Miljø og Samfundsansvar. I nedenstående finder I et overblik over hvordan vi dagligt arbejder med disse områder og dermed vores politik. Arbejdsmiljø – Her sigter vi efter at arbejder med vores interne processor.

 • Her tænker vi høj grad medarbejdertilfredshed ind. Vi sigter efter at benytte de nyeste og mest ergonomiske produkter på markedet.
 • Efteruddannelse af vores personale, så de løbende bliver trænet i gode arbejdsmetoder, da vi i høj grad er opmærksomme på den høje belastning vores medarbejder har i deres daglige arbejde.
 • Gode personaleordninger, som sikrer høj medarbejdertilfredshed.
 • Sikrer ordentlige forhold for vores medarbejdere lønmæssigt. Miljø – Her sigter vi efter som rengøringsvirksomhed og at påvirke miljøet mindst muligt.
 • Vi arbejd målrettet sammen med vore leverandører på at levere løsninger, som påvirker miljøet mindst muligt. Dette er både til gavn for miljøet samt vores medarbejdere.
 • At mindske forbruget af kemi, samt at opretholde at 95% af vores daglige produkter er Svanemærket.
 • At sikre vi som virksomhed er nytænkende og tør udfordrer branchens normer. Samfundsansvar – Vi tilstræber os i så høj grad som muligt at støtte op om aktiviteter udenfor virksomheden.
 • Vi støtter op om at hjælpe organisationer og foreninger som har brug for vores bidrag. Vi har i 2014 ydet bidrag til Kræftens Bekæmpelse, Folkekirkens Nødhjælp og et lokalt fodboldhold i Valby Dk Sjoller.
 • Vi sikrer at tage et socialt ansvar for at hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet.
 • At uddanne vores personale og dermed deres kompetencer så de løbende holder sig opdateret og attraktive for arbejdsmarkedet.

Hurtig service
Når de har brug for hjælp til en given opgave – er hurtig indsats altafgørende. Det sparer besvær og bekymringer, ligesom vores faste team gør det den daglige kommunikation ukompliceret og effektiv.
Det giver tryghed for beboere og lejere at der bliver taget hurtig og effektivt hånd om opgaverne.
Vores ultimative mål er, at de aldrig kontakter os forgæves, med en opgave / problemstilling, uanset omfang, størrelse og krav om hurtig tilstedeværelse.
Dokumentation
Vi dokumenterer altid vores arbejde, lige fra det korte telefonopkald til den komplicerede stor-skade, således der altid kan fremlægges nødvendig rapportering, herunder afslutningsrapporter og billeddokumentation.
Med hjælp fra Rengøringsservice Danmark’s ejendomsteam er De altid sikret en håndtering og en aftale som indeholder:
• Sikkerhed og tryghed i leverancen
• Konkurrencedygtige priser
• Overblik via nettet (web baseret dokumentation)
• Løbende statusmøder på samarbejdet
• Garanti for nødvendig og hurtig hjælp, hvis uheldet rammer
Kontrakt os for en sludder om Deres opgave indenfor ejendomsservice og vi vil tilbyde dem en uforpligtende tilbud på den løsning som er mest optimal.
Ring nu til vores ejendomsteam på:

Vores brede service-palette, udelukkende indeholdende ”in-house services” gør os til en af de mest pålidelige og troværdige servicepartnere indenfor det traditionelle serviceområde. Vores kompetente medarbejdere er vores råstof og vores kvalitet. Vi arbejder ud fra tesen om, at glade og tilfredse medarbejdere skaber den rigtige grobund for at udføre en kvalitetsoplevelse for vore kunder.
Denne grundopfattelse har vist sig at være rigtig! Vore kompetente medarbejdere servicerer hver dag vores kunder i hele Danmark med ydelser indenfor hele service-paletten. Med stor brug af vores elektroniske kvalitetssikringssystem som gør, at ydelsen og servicen altid leveres til aftalte tid og sted.

Gode grunde til at få hjælp med vinduespoleringen

En professionel vinduespolering kan være den bedste løsning i mange tilfælde. Det kan for eksempel være en god idé, hvis du har nogle store vinduespartier, som er svære at klare selv, og hvis dine vinduer sidder meget højt, kan det også være nødvendigt med professionel hjælp. Til vinduespolering af udfordrende vinduespartier benytter vi os af særlige rentvandsanslæg, som sikrer et flot og hygiejnisk resultat, da vandet forbliver rent under hele vinduespudsningen. Professionel hjælp til din vinduespolering kan også være en god måde at spare tid på, så du i stedet kan fokusere på dine egne opgaver. Vi vil kunne varetage din vinduespolering hurtigt og effektivt med flotte resultater, fordi vi har den rigtige erfaring og det rigtige udstyr. Derfor er omkostningerne for en vinduespolering små ift. den tid og det besvær, som du bliver sparet for.

En anden god grund til at prioritere en grundig, regelmæssig vinduespolering er, at rene vinduer giver et godt indtryk. Når man kommer som kunde, medarbejder eller besøgende fortæller det fysiske udtryk af en bygning meget om en arbejdsplads eller et hjem. Sne, blæst, regn og sol kan være med til at give dine vinduer et beskidt og slidt udtryk, så dit hjem eller din arbejdsplads ikke giver et godt indtryk. Ved at sikre rene, pæne vinduer får bygningen ikke kun et flot udtryk, men det er også tarere at sidde indenfor og kigge ud af rene vinduer. Det fysiske udtryk påvirker i høj grad indtrykket af arbejdspladsen som helhed, og det er derfor vigtigt at fremstå på den rigtige måde. Derfor er det investeringen værd at få en professionel til at stå for vinduespolering på din arbejdsplads i Glostrup eller omegn.

 

68 kommentarer til “En anden god grund til at prioritere en grundig”

 1. В “Web-магазин Юлии Беззубовой” требуются:

  Менеджеры по рекламе, програмист.
  ОБУЧЕНИЕ, ВОЗМОЖНО СОВМЕЩЕНИЕ.

  ТРЕБОВАНИЯ:ОТВЕТСТВЕННОСТЬ,КОММУНИКАБЕЛЬНОСТЬ.
  ОБРАЗОВАНИЕ не имеет значения.
  ВОЗРАСТ не имеет значения.
  Подработка в каникулы с согласия родителей.
  З/П СДЕЛЬНО-ПРЕМИАЛЬНАЯ,ВЫСОКАЯ.

  Россия
  тел.: +7 980 705 20 18
  e-mail: bezzubova@bezzubova.ru
  Официальный сайт.
  В социальных сетях – VK.
  В социальных сетях – Однокласники.

 2. Одним из самых больших недостатков Skype когда-то давно был платный доступ к групповым видеозвонкам. Времена меняются. Читайте об этом подробнее на сайте slapk.ru

 3. Cтpoитeльcтвo кoттeджeй нa тeppитopии Mocквы имeeт нeмaлoe кoличecтвo нюaнcoв, кoтopыe нужнo учитывaть, подробности смотрите на сайте http://mirsmi24.ru

 4. Hello! hf-rosenbaekken.dk

  We present

  Sending your commercial offer through the feedback form which can be found on the sites in the contact section. Feedback forms are filled in by our program and the captcha is solved. The superiority of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This method increases the odds that your message will be open.

  Our database contains more than 25 million sites around the world to which we can send your message.

  The cost of one million messages 49 USD

  FREE TEST mailing of 50,000 messages to any country of your choice.

  This message is automatically generated to use our contacts for communication.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype FeedbackForm2019
  Email – FeedbackForm@make-success.com

 5. Sick and tired of hiring process?
  We already live in the future. Shouldn’t your business?

  These days staffing is not the same as it used to be – finding and keeping good employees is a job at itself. With our services you can forget about CVs, evaluations and interviews – it will be our job to find the people you need when you need them.

  Personnel leasing
  A service created to easily solve all the problems that hiring process causes – from staff selection to hiring procedures.

  Payroll
  Payroll gives you opportunity to save time and focus on the core values of your business.

  Contracting
  An easy way to get things done – employees come at the time they are needed the most to complete particular tasks.

  CONTACT US:

  Tel. +370 631 14434 Aiste
  info@hire-labas.eu
  http://www.hire-labas.eu/

 6. Hello,

  Scene klub Musik Privat FTP http://0daymusic.org

  Nogle DETALJER OM PREMIUMKONTO:
  * Serverens kapacitet: 126 TB MP3, musikvideoer.
  * Konto leveringstid: 1 til 48 timer.
  * Tilgængelige genrer: Musik, musikvideo-udgivelser.
  * IP-begrænsninger: 3 IP-adresser pr. Bruger på samme tid.
  * Overal serverhastighed: 1 Gb / s.
  * Let at bruge: De fleste af genrerne er sorteret efter dage.
  * Opdateret dagligt: 20 GB-50 GB, 300-700 Album 0-dages WEB, Promo, CD, CDA, CDM, CDR,

  forhandler:
  Premium Plan T – 20 GB – 2 dage
  Premium plan A – 300 GB – 30 dage
  Premium Plan B – 900 GB – 90 dage
  Premium Plan C – 2500 GB – 180 dage

  Hilsen,
  0dage musik

 7. Wholesale Christmas Decorative Hanging Ornaments. Online store: http://chinagiftware.com
  Reindeer Unicorn Ornament gold or silver Foil Finish + Glitter Finish,

  Handmade oil paintings reproductions for artist Pino Daeni, Henry Asencio and all Top Artists. A Custom Portrait painting From Photo Online store http://www.canvaspainting.net/

  G12 LED bulb built-in electric fan AC 110V, 220V, 277V Online store https://www.ledlightbulb.net/
  WhatsApp: +86-13328758688

 8. Bounce rate.
  Network traffic to boost ranks and exposure.

  NEW! Now you can choose the Country you want the traffic to come from, as well.

  Supercharge Your SEO And Boost Your Alexa Ranking with 1 Million unique Visitors Traffic sent Within 1 Month. Available only Here. Cheapest Offer On the Internet And Exclusively Available on Monkey Digital

  Read More details about our great offer:
  https://monkeydigital.co/product/network-traffic-offer/

  Thanks and regards
  Mike
  Monkey Digital
  monkeydigital.co@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *