Jeg ville gerne noget mere og kunne se

Det er ord, der ofte bruges, når vi er på banen, hvilket i øvrigt sjældent går stille for sig. Du skal have mindst tre års erhvervserfaring og meget gerne med direkte kundekontakt eller erfaring fra rejsebranchen.

Du har kendskab til IT på brugerniveau og gode danskkundskaber i skrift og tale. Vores passagerer kommer fra hele verden, og derfor er det vigtigt, at du også kan kommunikere på engelsk.

Det vil være en yderligere fordel, hvis du taler et fremmedsprog mere.  – Jeg har DAMP, hvad udvikling angår. Det kører hurtigt, og jeg tager ikke et nej for et nej. Mange synes nok, jeg er irriterende, for jeg giver ikke op. Jeg kan tale aberne ned fra træerne, og man slipper ikke af med mig, erkender han selv med et grin.

– Jeg kunne sagtens fungere som almindelig vagt igen, for jeg elsker arbejdet. Men jeg ville nok drive min chef til vanvid med mine konstante spørgsmål om, hvorfor vi ikke i stedet gør sådan eller sådan. Vi er salgschef i Security Agency, som er en fynske vagtvirksomhed med 5 medarbejdere og afdelinger i Odense, Svendborg, Nyborg, Fredericia.

Vi har døgnbemandet driftscentral og tilbyder hele paletten af vagtløsninger fra butiksvagt til alarmudrykninger.

– Jeg ville gerne noget mere og kunne se, hvordan vi kunne gøre det bedre over for kunderne. Men min chef ville ikke lytte og sagde ligeud, at jeg aldrig ville komme frem i systemet, fordi jeg ingen uddannelse havde. Så det endte med at jeg og nogle kolleger startede en ny vagtvirksomhed helt fra grunden, siger vi.

– Jeg mener, at vi leverer et andet og bedre produkt end vores konkurrenter. Ikke mindst fordi vi har et meget højt kommunikationsniveau, og man kan få fat på os 24 timer i døgnet. Vi tænker proaktivt og er meget omstillingsparate, siger han.

Fra sine IT-systemer sender vi hver dag kunderne detaljeret information om, hvad der er sket. Han sammenligner virksomhedens informationsniveau med den meterlange og meget detaljerede kassebon fra juleindkøbene, der indeholder meget mere information end blot en kvittering med beløb og dato.

Du sætter en ære i at yde en ekstra god service og i at levere mere, end passageren forventer. Du er ansvarlig, agerer professionelt og tager din rolle seriøst. Du evner at holde øje med flere ting på én gang samtidig med, at du er nærværende overfor passageren, der er lige foran dig. Du trives godt med faste procedurer og rammer samtidig med, at du er du omstillingsparat, når procedurer og reglementer ændrer sig. Du har gode samarbejdsevner og går op i at bidrage til et godt arbejdsmiljø

50 kommentarer til “Jeg ville gerne noget mere og kunne se”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *